ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ за ползване на книгодрешки.com:

Използвайки сайта и поръчвайки продукти от него, клиентът приема и е съгласен с описаните по-долу Общи условия.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ДАННИ

При поръчка на продукт или регистрация в книгодрешки.com се изисква следната информация от потребителя:

• Име и фамилия
• Електронна поща
• Адрес за доставка
• Телефон за връзка

Личната информация, предоставена на сайта, се обработва в съответствие с действащото законодателство. Повече информация за това можете да откриете в нашата Декларация за защита на личните данни.

ПОРЪЧКА

Не е необходима регистрация на сайта, за се направи поръчка. Поръчката се према за обработка само, ако са въведени валидни потребителски данни. Доставката на поръката отнема до два работни дни, след като бъде обработена. Поръчки, направени в извънработно време или през почивните дни (в събота, неделя и на официални празници), ще бъдат обработени в първия следващ работен ден. За всяка направена поръчка клиентът ще получи съобщение за потвърждение с описание на избраните продукти, дължимата за тях сума в лева и условията за доставка (цена, срок, адрес).

ПЛАЩАНЕ

Плащането на поръчаните изделия се извършва чрез наложен платеж при получаване на поръчката. Дължимата сума се заплаща на куриера при доставката.

ДОСТАВКА

Доставка е възможна до всички населени места в България, които се обслужват от куриерските фирми "Спиди" и/или "Еконт". Доставката се извършва в рамките на два работни дни след приемане на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се изчислява според тарифния калкулатор на избрания куриер. Ориентировъчни цени за доставка можете да видите тук.

ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

Потребителят има право да върне поръчаните изделия в 14-дневен срок от датата на получаването им, при условие, че не са употребявани и са с ненарушен търговски вид и запазена оригинална опаковка. В случай, че стоката не се връща или заменя поради рекламация (грешен или дефектен артикул), транспортните разходи са за сметка на клиента. При замяна, разликата в цената на продуктите следва да бъде компенсирана.

На връщане или замяна не подлежат персонализирани или изработени по поръчка изделия.

При връщане на закупена стока книгодрешки.com възстановява заплатената от клиента сума за продуктите в 14-дневен срок след като стоката е получена невредима и отговаря на условията за връщане. Връщането на сумата става по куриер, като клиентът може да я получи от избран от него офис на куриера.